bud

Det er mest effektivt om morgenen

Takket være flere nylige studier, vannmeloner og cantaloupes, men tro oss når vi sier at det smaker ingenting som det er familiemedlemmer! Den bitre melonen smaker akkurat som det høres ut – bittert! Ingen søt smak, ingen sødme og ingen surhet heller. Bare ren bitterhet. Det regnes som den mest bittere grønnsaken som er tilgjengelig for å spise!

Til tross for dette er det imidlertid en populær grønnsak i Asia som nevnt tidligere og er allment tilgjengelig i supermarkeder. Noen mennesker vokser til og med bittere meloner i bakgården deres!

 

32

Det serveres ofte enten stekt av seg selv eller fylt med kjøtt som en kulinarisk rett og regnes som en delikatesse. Noen mennesker klemmer seg selv for den juiceen. Enda viktigere er det kjent for sin verdi i det det kan gjøre for deg. Faktisk kan medisinske bruksområder av bitter meloner spores til forskjellige kulturer som tilhører Kina, India, Afrika og enkelte deler av USA.

Bitter Melon har vært kjent for å inneholde fyto næringsstoffet, polypeptid-P, en kjemisk eksklusiv plante kjent for å senke sukkerinnholdet. Denne kjemikalien er ansvarlig for syntesen av en annen kjemikalie kjent som karantin som har blitt undersøkt for sin virkning for å øke glukoseopptak og glykogensyntese i celler.

 

sea

Bitter meloner er også høye folater, som er et viktig næringsstoff for snart-å-være-mødre, da det kan redusere forekomsten av neuralrørsdefekter hos nyfødte.

Som foreslått av bitterhet inneholder den også flere antioksidanter som er viktige for å beskytte kroppen mot frie radikaler. Kjemikalier er vanligvis produsert av dårlige vaner som spiser for mange bearbeidede matvarer, sover ikke nok og er forbundet med giftige vaner som å røyke.

Eller for noen enkle fasiliteter, bland dem og frys dem i isbiter for på farten godhet!